Nnieuws en Jan Moons geven 20 vrijkaarten weg voor de Seven2One afterworkparty donderdag 3/10 in de nieuwe locatie Den Eyck in Kasterlee.  Mail als de bliksem je naam en adres naar redactie@nnieuws.be - je krijgt een mail als je gewonnen hebt.  Je vrijkaart ligt op je naam klaar aan de kassa nu donderdag 3/10.

Ex-profvoetballer Jan Moons was er vijf jaar geleden als eerste bij om de afterworkparty in de Kempen te lanceren. Na omzwermingen langs diverse lokaties gaat de Seven2One afterworkparty vanaf 3 oktober terug door in zaal Den Eyck in Kasterlee.  Vijf jaar geleden stond Jan Moons aan de wieg van de eerste afterworkparty in de Kempen. In steden zoals Antwerpen, Brussel en Hasselt was het geen nieuw gegeven meer, maar de Kempen was toen nog een stuk onontgonnen terrein.

'Ondertussen hebben we veel navolging gekregen en staat de Kempen ook op de kaart van het uitgangsleven', vertelt Jan Moons (foto). 'Wij keren dit seizoen terug naar onze roots, feestzaal Den Eyck in Kasterlee, waar de Seven2One afterworkparty vijf jaar geleden zijn levenslicht zag. Ons concept blijft behouden. De deuren gaan om 19 uur open en er wordt om 1 uur afgesloten zodat je 's morgens nog redelijk fris op je werk kan verschijnen. Vandaar ook de naam 'seven2one'.'


Twee zalen, twee muziekstijlen
'In zaal den Eyck gaan we gebruik maken van twee zalen', weet  Moons. 'In de hoofdzaal speelt onze huisdj  Hans all round muziek. In een kleinere zaal nodigen we maandelijks gastdj's uit die er hun ding kunnen doen. Daarnaast hebben we ook een aparte ruimte die als cocktailbar wordt ingericht. Naast de gebruikelijke formule van ter plaatse te betalen of online een ticket af te printen bieden we ook terug een VIP-arrangement aan. Voor 35 euro kan je dan tussen 19 en 21 uur genieten van een walking dinner inclusief dranken.'


Back to where we started from
Met de terugkeer naar den Eyck in Kasterlee wil Moons terug de sfeer van weleer vinden. 'Door omstandigheden zijn we vier jaar geleden naar andere lokaties op zoek gegaan, maar de sfeer van weleer hebben we niet meer kunnen bereiken. Zowel qua ligging, interieur, naam en faam kan niets aan deze toplokatie tippen. Door nieuwe accenten te leggen met twee zalen en twee muziekstijlen gaan we proberen om terug boven het maaiveld uit te steken. We hebben in de loop van de jaren een mailbestand van 13.000 leden opgebouwd. Die worden allemaal gebriefd van de nieuwe lokatie. We hopen vanaf donderdag 3 oktober maandelijks weer voor een volle zaal te staan. Vooraf reserveren zal geen overbodige luxe zijn.'  Info en reservatie : www.seven2one.be of jan@seven2one.be / Foto Leo Brouwers / Nnieuws.